Nieuwe doelgroepen

Stichting Parmando is mediapartner van verschillende culturele organisaties. De stichting wil daarmee benadrukken dat jonge mensen voorrang hebben op Parmando. In samenwerking met deze organisaties komen zeer bijzondere muziek- en zangtalenten van over de hele wereld naar Nederland voor opnamen van tv-optredens en workshops. Nieuwe partnerships met andere culturele organisaties zijn welkom.

Onlangs kwam het bijzondere pianotalent Vitaly Pisarenko naar Nederland voor tv-opnamen van Stichting BijlageTV, waarvan op deze pagina een fragment te zien is. Pisarenko won in 2008 het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours.

De opnamen zijn het resultaat van de samenwerking tussen het Liszt Concours en Stichting BijlageTV en leidden tot een uitzending van Stichting BijlageTV. Pisarenko gebruikt fragmenten van het beeldmateriaal in zijn eigen promotiecampagnes.