Plannen en ambities

Stichting Parmando heeft ambities en innoveert. Op stapel staat bijvoorbeeld een serie informatieve programma’s waarin jonge dichters zich voorstellen aan een breed publiek. En in ‘Before a Live Audience’ stuwen musici en cameraploegen, in aanwezigheid van een zaalpubliek, elkaar op naar een heel bijzondere chemie.

Voor dichters is in de media zeer weinig aandacht. Ze hebben grote moeite om hun weg te vinden naar een groter publiek.

Stichting Parmando zocht de grande dame van de Nederlandse poëzie in haar eigen omgeving op. Ze las haar bundel Een wildernis van verbindingen integraal voor. De opnamen zullen leiden tot een tv-programma, en tot de productie van een DVD die in samenwerking met een uitgeverij verspreiding zal vinden.